2014. augusztus 6., szerda

Felfújható csoda

Mielőtt bárki bármit belegondolna, a következő apró bejegyzésben egy gyermekmedencéről lesz szó. (Aki másra számÍtott, most nyugodtan ellapozhat.)
:-)
Mivel eddig használt bálnás kismedencénk - az eresztések szorgalmas lematricázása ellenére - a közelmúltban végleg feladta, ideje volt beszerezni az utódját. Ha azt hinnétek, hogy a szÍnes, felfújható strandszerek világa nem egy hatalmas biznisz, akkor elárulom, hogy félelmetesen az. Végül is levegőt árulnak, nem? Csak jól van csomagolva. 

A gyerekesek biztosan tudják, akik már túlvannak jópár ilyen és hasonló eszközön (amik most a garázsban vagy a padláson porosodva várják a nyaralást), hogy komolyan a bőség zavarával küzd az, aki ilyet akar beszerezni. Én is csak álltam a játékboltban, nézve a telepakolt Falat, hogy akkor most ez mekkora is? és az a másik meg spriccel? ennek meg tengeri csillagok lógnak a tetejéről? vagy csúszdás?? ahhoz ott a szélén meg ajándékba adnak nyolc pár karúszót?? az a másik meg biztos még meg is tanÍtja a gyermekünket úszni... húúú.

A végén Maluval megállapodtunk (mert hogy a pályát nehezÍtendő ő is ott volt, és persze mutogatott meg pakolta a dobozokat) egy haladónak tűnő megoldáson, ami az előző medencéjéhez képest egész komoly szórakoztatócenternek tűnik. Íme.




A hagyományos "vizesblokk" mellett szivárványos árnyékoló, állatos hátfal és labdatartó háló, valamint persze a labdák, és egy különálló felfújható "fa" képezik a csomagot. Részletek az alábbi képeken, a boldog tulajdonossal együtt.









A fentiek alapján tehát mindenkinek, akinek egy kicsit is indokolt, ajánlom egy hasonló nélkülözhetetlen eszköz beszerzését, remélem, jól bÍrja majd a majd' mindennapos gyűrődést.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése