2012. december 11., kedd

Hírek a Kis Sünről :-)

Hivatalosan is szeretném nagy-nagy örömmel megosztani Veletek azt a hírt, amit már valószínűleg mindannyian tudtok, miszerint babánk lesz:-) Már több mint 4 hónapja velünk van a pocakomban, és a napokban azt is megtudtuk, hogy kisfiú. 
:-)

Kezdetben kicsit megdöbbenve és egymásra nagyokat pislogva fogadtuk a két piros csíkos hírt a fürdőszobában, de ez a meglepetés-érzés nagyon hamar izgatott örömbe fordult, és a mindenféle félelmek és milliónyi kérdés ellenére ma már úgy érzem, igazán nagyon boldogan és nyitottan várjuk életünk egyik legnagyobb kalandját/kihívását/boldogságát :-)

Az eddigi történések röviden, képekben: 

A legelső kép: 2012 szeptember 19. (5 és fél hetes)
Október 9. (8 és fél hét)
Október 31. (Majdnem 12 hetes)
November 20. (15 és fél hét)
December 3. (Elmúlt 17 hetes)
Még mindig december 3., a "bizonyíték"

Szerencsére nagyon jól vagyunk, még az első hónapok is aktívan és viszonylag jó formában teltek, most meg már pláne minden rendben van. Egészséges és - ahogy az ultrahangon láttuk - nagyon ficánkol és jól érzi magát:-)
Változatosan, egészségesen táplálkozom - na jó, volt azért egy pár hét amikor csakis paradicsomos tésztát akartam enni és így is lett -, szedem a vitaminokat, mozgok amennyit csak tudok, pihenek, és azt hiszem kezdem egy kicsit élvezni is a dolgot!:-)
A Süni a fellegekben jár, hogy neki "Fia lesz", a legaranyosabb és nagyon gondoskodó és ez csodálatos érzés. Szóval minden rendben, tényleg!:-)))))

Sikerült egy nagyon jó doktornőt találnunk akit minden komolyabb kontaktunk nagyon lelkesen ajánlott, és mára már kialakulóban van az a fajta bizalom, ami a további hónapok és események kibontakozásához nagyon is kelleni fog.

Grace és én - a legelső találkozáskor készült a kép, szeptember 19-én.
Azért most már van egy kicsi pocak is, és - bármilyen furcsa is ez számomra - tényleg kezdenek igen szűkek lenni a nadrágok, úgyhogy hamarosan be is szerzünk némi kényelmes utánpótlást.

Nos, egyelőre ennyi, emésszétek a hírt és nézegessétek a képeket!:-) Remélem velünk együtt örültök, mert mi egyre inkább boldogok vagyunk és egyre izgatottabban várjuk, hogy mi  is lesz ebből!:-)
A kalandok addig sem szünetelnek, és persze utána sem, mert amíg tudunk utazunk és tapasztalunk - úgy tervezzük, hogy március tájékán kell majd lassabb tempóra váltanunk. A Kis Süngyerek megérkezése egyébként május közepére várható!:-) 

Én és a Pocakom :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése