2013. június 8., szombat

30 :-)

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy ismét bemutathatok Nektek egy csodás napot (június 7.), egy szülinapot. Nem kisebb dolog történt ugyanis, minthogy az én csodás feleségem 30 esztendős lett! 
A nap az Alma Együttes igen fülbemászó, de azért nem túl komplikált dalától (http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70), és rengeteg nevetéstől volt hangos.
Természetesen azért ezt a szülinapot, mint gondolom életünk sok további eseményét is tökéletesen kiegészítette kisfiunk szerető gondozása. 

Így kerek a reggel - főleg apának

Boldog szülinapot anya! 

Nagy örömünkre, lassan kezd teljesen megbízhatóan beállni a napi rutin, és így délután volt alkalmunk egy csendes ünneplésre, ajándékozásra. Mivel a Sünilány sokunk örömére, nagy kedvvel történetünk megírásába kezdett, szerettem volna egy megbízható és nem utolsó sorban „szép laptoppal” hozzájárulni ennek a nagy munkának a kivitelezéséhez. Szerencsére azóta kiderült, hogy játszani és videókat nézni is remekül lehet rajta!!   
  

Szép és jó, fehér és sötétkék

A torta mellett pedig, az ünnep elmaradhatatlan része természetesen a vörös rózsacsokor, ezúttal 3 tucat illatos, helyi rózsából. 


De minden ajándéknál, minden anyagi dolognál fontosabb az a szeretet, fontosabbak azok a csodás pillanatok, amiket egymásnak adhatunk, és amitől minden év, minden születésnap, és minden nap, egy csodás és boldog ünnep! 
Nagyon boldog harmincadik születésnapot Kedvesem!





1 megjegyzés: