2013. június 21., péntek

Apró videók

Malu egyre aktívabb és mosolygósabb, és kb. egy hete vettük észre, hogy már a hangok irányába fordítja a fejét, ránk néz és követ minket a szemével. Egyébként már az első napokban emelgette a fejét, és pár napra rá már tartotta is, nagyon meg voltunk lepődve, de hát olyan kis erős baba, gondoltuk, csak nem lesz baja tőle. Azóta már hason fekve is át tudja fordítani a fejét egyik oldalról a másikra, igaz, megfigyeléseink szerint még többszöri nekifutásra.

Vasárnap lesz 6 hetes.

Korának megfelelően aktuális kedvencei a fekete-fehér képek, ezeket szereti a legjobban nézegetni. A babák ilyenkor még kb. 25-30 centire látnak élesen, és az éles, kontúros képeket szeretik, színeket még nem nagyon látnak, a következő hetekben jönnek majd be a színek egyenként, először a piros.

Elkezdte próbálgatni a hangját, már nem csak sír, hanem néha sikongat is, és még egy-két féle egyéb furcsa kis zaj is kijön belőle, bár ezeknek egy része nem fölül, hanem alul... :-)

Ennyit az utóbbi napok érdemeiről, szórakozásképpen pedig felteszek két kis videót, az egyik helyszíne a pelenkázóasztal, a másiké a babakád:-)
Éljen a mozgókép!:-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése