2013. július 1., hétfő

Sarangani Highlands

Sajnos General Santos még mindig nem a világ közepe, ha a kikapcsolódási lehetőségeket nézzük, de szerencsére azért van pár olyan hely, ami külföldiek számára is "vállalható", sőt - mondhatni - igazán szép.
Az egyik ilyen a Sarangani Highlands (http://saranganihighlands.com/), ami a város szélén, a hegyoldalon helyezkedik el, ennek megfelelően gyönyörű a kilátás! (Egyébként pár itt készült képet már mutattam nektek régebben, úgyhogy lehet, hogy a helyszín ismerős lesz.)

Nos tehát, itt ünnepeltük a június 16-i Apák napját, meg persze a június 17-i névnapomat, és ez volt Malu első éttermes kiruccanása is. Valahogy pont 'holtidőben' voltunk, ezért rajtunk kívül alig akadt más vendég, szuper nyugodt, csendes és hangulatos volt az egész.
Erről az alkalomról mutatok most néhány fényképet.





Volt egy minimális kis nyűglődés meg pár perces sírdogálás egyszer-kétszer, de alapvetően Malu szuperul bírta.
Rájöttünk, hogy főleg nekünk kell "gyakorolni" ezeket a helyzeteket, és tudatosítanunk kell magunkban, hogy attól, hogy most kétszer annyi időbe telik elindulni bárhová, vagy úgy tűnhet, hogy ezerszer több dologra kell odafigyelni (és mindig készenlétben lenni), attól még elengedhetjük magunkat, és Malu is sokkal könnyebben veszi így az új helyzeteket, és jobban "megedződik" majd. :-)





Egyébként - visszatérve a helyszínre - itt tényleg lehet kicsit pihenni, megnyugodni. A kert, a növények, a rengeteg virág és szín, a tenger felől érkező sós levegő és a panoráma egyszerűen elvarázsolja az embert.




A kert hatalmas és gyönyörűen gondozott, itt-ott kis halasmedencékkel vagy patakkal, kiülőteraszokkal, és minden, mindenhol nagyon ZÖLD. A város rendezetlenségéhez és poros zavarához képest ez maga a menyország! 
:-)






És végül itt vagyunk mi is, ezzel búcsúzom:









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése