2013. július 10., szerda

Képnézegető 1.

Képnézegető sorozatunk első "adását" láthatjátok. A címből kiderül, hogy ez leginkább vizuális élményt adhat, szóval nem lesz sok szövegelés, nem is tudnék mindent elmesélni - ugyanis továbbra is hihetetlen sebességgel telnek a napok, és Malu nemsokára 2 hónapos lesz.

Soha nem gondoltam volna, hogy a rengeteg kutyás kép után még több babás képünk lesz, sőt, soha nem is értettem, mi a fenének készítenek az emberek percenként legalább 5 képet a gyerekükről. Merthogy az ilyen képeken talán még különbséget sem lehet felfedezni -na jó, az egyiken jobbra tartja a fejét, a másikon egy kicsit balra:-), a külső szemlélő ettől nem fog hanyatt esni - szóval akárhogy is vélekedtem erről korábban, ha most belenézek a telefonomba, csak úgy tobzódhatok a több száz babás fényképben (és imádom őket, ha nem a Malut nézem, akkor a képeket!) - tehát ezekből fogok rendszeresen mutogatni egy kis ízelítőt. 


Babakocsis nézelődés
Vajon hol van??
Hát itt hintázik!:-)
Együtt :-)
Jó ez a hely, lengedezünk
Autózás apával :-)
Egy kicsit kisebb, de ugyanolyan...
Kis esti torna 1.
Kis esti torna 2.
Csak nem büdi??:-)
A fürdés mára az egyik kedvenc lett:-)
Anya fekete-fehér képeket mutogat
Mi
Egy ébredés...
Ez a legszebb dolog - és az a haj?!:-)
Tévézik
Húú, ez nagyon finom!:-)
Végre kidőlt!!
Hamarosan jönnek az új képek (a fentiek is már több mint egy hetesek), és azért igyekszem majd mindig frisseket is feltenni, hiszen itt minden nap történik valami változás, növekedés, és minden nap más!!:-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése