2013. július 22., hétfő

A Nagy Csapat

A vasárnapi edzésen kicsit megünnepeltük az egész csapatnak dicsőséget hozó győzelmet, az alkalomról persze jópár fénykép is készült, ezek közül mutatok most néhányat. Átvettük a két trófeát is (a két első helyezésért), de a várva-várt szuper kutyatáp elmaradt...na nem baj, hazafelé vettünk a Rorónak egy grillcsirkét:-)



Amint egy kicsit nem néztünk oda, a csapattársak lerohanták a Makeszt és össze-vissza gyömöszölték, tőle szokatlan módon ez mintha tetszett volna neki, mindenesetre mindenkivel hajlandó volt együtt örülni, és agilityzni:


De azért persze mi is edzettünk ha már ott voltunk, nem is keveset!



Jó érzés volt, hogy ennyire örülnek nekünk, azért ez tényleg nem jött rosszul a csapatnak, meg hát a filippÍnók minden alkalmat megragadnak egy kis bulizásra meg evés-ivásra, ennél kisebb események is alkalmasak erre.


És amint látjátok, odavannak a csoportképekért, sőt, kimondottan a "na most őrüljetek meg" tÍpusú képekért, a "megőrülést" pedig többször elpróbálják és kattintgatják közben a képeket. Nagyon komoly:-)



És még egy kép búcsúzóul... basszus alig bÍrtam el a Makeszt - vagy én nem vagyok még formában, vagy ő lett husi, mindenesetre az alábbi jelenetben a mosoly nem lett túl természetes:-)


Ja, a fenti kép érdekessége a háttér!:-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése