2014. február 25., kedd

Még mindig Maki a legjobb

Röviden: A hétvégén a 150 km-re lévő Davaóban voltunk kutyaversenyen, az eredmény: három első helyezés, bajnoki cÍm!! :-)

Bővebben: A tavalyi nemzeti bajnokság óta, ahol a Davao Agility Unified Group (DAUG) sztárpárosát kb. fél másodperccel vertük meg, a csapat visszavágóra készül. Persze csak barátilag. Ezért megrendezték a most hétvégén lezajlott agility kupát, ami nagyon sikeresen zárult mind a davaói csapat, mind pedig a mi SCSCI-nk számára.


Kétnapos (szombat-vasárnap) rendezvény volt, de mi már pénteken átmentünk reggel, mert kb. 4 óra az út kocsival, és még kicsit körül is akartunk nézni. Sikerült is minden amit szerettünk volna, kicsit kikapcsolódtunk, Malunak bevásároltunk az áhÍtott (Gensanban nem található) biokajákból, a maradék időnket pedig az agility pályán töltöttük, ahogy fent is Írtam, nem eredménytelenül.

Íme néhány fotó az eseményekről:


Gyakorlás - vendégként a davaói csapat pályáján


Ez már a verseny helyszÍne
Rögtönzött kis fotó a csapat egy részével
Az esti dÍjátadó vacsora
Kupát kupára halmozunk :-)
Hát azért én elég büszke voltam :-)
Vasárnap hazafelé tettünk egy kis kitérőt a hegyekbe, a hÍres EDEN Nature Park-ba, ahol most sajnos csak egy ebédre volt időnk, de erről a helyről még hallani fogtok :-)
http://edennaturepark.com.ph/main/




Az étterem legnagyobb látványossága Malu lett persze, aki olyan cukin és huncutkodósan evett mindenféle falatkákat (tészta, répa, saláta, rizs, stb.), hogy erről muszáj még néhány képet mutatnom:




Tészta, ami lehet szÍvószál vagy akár köpőcső is egyben
Undira rágott répa - apának persze tetszik :-)

Röviden ennyi történt tehát, most mindenki kidőlt és csak szuszog két napja (főleg a Maki), na jó, most meg is érdemeljük :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése