2012. november 30., péntek

Jelentés ittonról - otthonra

Most csak mutatok néhány itthon készült képet, hogy lássátok, hogyan telnek a hétköznapok nálunk... semmi sztori, csak néhány rövid komment!

Először is, így november második felének megfelelően, nagy esők voltak itt nálunk - volt, hogy 2-3 napig is esett egyfolytában. Persze ilyenkor sem csüggedünk, főleg hogy fázni ekkor sem kell, de azért a kutyasétáltatások ilyenkor félig úszva történnek:

A rét eső után
Fent Manilában még a tájfun-szezon is az utolsókat rúgta, volt is belőle néhány hét áradásos kellemetlenség, de szerencsére ilyenkor mi itt délen csak az esőt meg egy kis szelet érzünk.

Több kuckózós-barkácsolós napot sikerült csapni ebben a pár hétben, a Süni épített egy bambuszpolc-rendszert a szerszámoknak meg az ültetős cuccainknak, mert eléggé szanaszét hagyt(am)uk ezeket és ezt mindenképpen meg kellett oldani:

Készül a barkácspolc, együtt:-)
Sün Mester
Az apróbb fadarabok el-eltűntek...

Persze a Maki is barkácsolt, ő főleg a rétről hazahurcolt száraz kókuszdiók aprításában fejlődik igen szépen. Egyre rövidebb idő alatt, egyre látványosabb eredményeket ér el:

Gyakorlás közben :-)

És persze a legjobb pihengetős hely még mindig a kerti függőágy, amiért néha komoly verseny zajlik...

...itt én nyertem...
...itt meg Ő.

Na azért vannak még jó helyek, az alábbi jelenet véletlenül tárult a szemünk elé. Egyben biztonságos is, mert ha esetleg eszünkbe jutna bárhová elindulni, akkor ő már a legjobb helyen van:

Az újonnan felfedezett "legjobb hely"


... És még néhány apró jelenet, esti dinnyézés apával:

"Nagyon jó vagyok, csak adjál még!" :-)
...és persze a mindennapos "kerti fetrengés":



És hogy mi történik közben a városban?:-) Hát, itt lényegében szeptember közepe óta karácsony van, az alábbi szerény megközelítéssel:

csak egy megjegyzés: ez nem egy novemberi fénykép


Szóval ezek mennek, azért nagyon sok a munka is, dehát arról mit is lehetne írni, szerencsére minden rendben és nincs ok panaszra :-), ...azért várjuk már a decemberi kikapcsolódást... de ez egy későbbi történet lesz! :-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése