2012. július 12., csütörtök

Miről is fog szólni ez a blog?

Először is azzal kezdem, hogy ez életem első olyan írásos kísérlete, melyet közzé is teszek, és mindennemű visszajelzést szívesen fogadok, úgyhogy bármikor kérdezhettek, hozzászólhattok az itt elhangzó írásokhoz, történetekhez:-)


Mint tudjátok, életünk egyik nagy kalandjába vágtunk bele a közelmúltban; ez egy utazás, egy költözés, avagy egy új otthon megteremtése a világ egy másik csücskében, a Fülöp-szigeteken. Mivel szeretném, hogy Ti, a hozzánk legközelebb állók értesüljetek hogylétünk felől :-) és nem utolsósorban kedvet csináljak nektek ahhoz, hogy meglátogassatok minket :-) úgy döntöttem, hogy igyekszem a minket ért élményeket, eseményeket kicsit összefoglalni, és a technika csodáinak segítségével rendszeresen megosztani Veletek!

A főszereplők Mi leszünk, tehát a csodálatos és gyönyörű férjem (=Süni=Gábor=Kutyus), a világ egyik legszuperebb kutyája, a Maki (=Roró=Rob=Makesz=Sünkutya) és én. :-)

Tehát remélem, érdeklődve olvassátok majd a kalandjainkat, és sikerül majd átadnom valamit abból, amit itt, az új életünk megteremtése közben megélünk, megtapasztalunk - és megmutatni ezt a sokmindenben különböző, és mégis sokmindenben hasonlító világot! Jó szórakozást! :-)


1 megjegyzés:

  1. Drága Sunkutyak, nagyon tetszik a blogg, mi biztos állandó olvasók leszünk!!!!
    Nagyon szeri! : ))

    VálaszTörlés